Het team

Wij zijn een klein, hecht team met een passie voor helpen. Iedereen die onderdeel is van onze stichting leeft naar de kernwaarden zoals die aansluiten bij onze missie. Teruggeven is onze motivatie.

Lelita Bindraban

Voorzitter
Als oprichtster van de stichting is zij vanuit liefde deze missie gestart om het leven van de Dalit te verbeteren. Als moeder van drie kinderen en inmiddels ook oma, staat zij sterk in het leven, met een gezonde dosis energie en vrolijkheid.

Tosse Bontje

Secretaris
Met een passie voor het helpen van anderen, ondersteunt hij de missie van Q4L met heel zijn hart. Hij is gek op talen, de natuur, wandelen en is een familiemens pur sang. Een glimlach doet wonderen.

Basanta Kumar Barik

Projectmanager India
Met eindeloze toewijding en passie helpt hij zijn medemens en zet hij zich al jaren belangeloos in. Hij krijgt er energie van om het leven van anderen te verbeteren en niets kan hem stoppen. Cricket fan en speler in hart en nieren, zoals het een echte Indiër betaamt. Met zijn betrouwbaarheid en talenkennis is hij onze man ter plaatse.

Gandharba Maharana

Vrijwilliger India
Hij is een timmerman van huis uit en zorgt daarnaast voor zijn gezin (vrouw en twee zonen). Hij bekommert zich om zijn ouders en familieleden die ziek zijn. Hij is in zijn omgeving een graag gezien persoon, omdat hij altijd bereid is zijn medemens te helpen. Niets is hem te veel gevraagd, een vrijwilliger in hart en nieren!

Britt Gelderblom

Vrijwilliger Online Marketing
Als bevlogen online marketeer zet zij haar online-skills in om Q4L zo breed mogelijk op de kaart te zetten. Britt is een echt reis en cultuur enthousiast, en gelooft heilig in het principe: ʺsmall acts can change the worldʺ.