Het team

Wij zijn een klein, hecht team met een passie voor helpen. Iedereen die onderdeel is van onze stichting leeft naar de kernwaarden zoals die aansluiten bij onze missie. Teruggeven is onze motivatie.

Lelita Bindraban

Voorzitter
Als oprichtster van de stichting is zij vanuit liefde deze missie gestart om het leven van de Dalit te verbeteren. Als moeder van drie kinderen en inmiddels ook oma, staat zij sterk in het leven, met een gezonde dosis energie en vrolijkheid.

Tosse Bontje

HEAD OF OPERATIONS AND PARTNERSHIPS
Met een passie voor het helpen van anderen, ondersteunt hij de missie van Q4L met heel zijn hart. Hij is gek op talen, de natuur, wandelen en is een familiemens pur sang. Een glimlach doet wonderen.

Basanta Kumar Barik

Projectmanager India
Met eindeloze toewijding en passie helpt hij zijn medemens en zet hij zich al jaren belangeloos in. Hij krijgt er energie van om het leven van anderen te verbeteren en niets kan hem stoppen. Cricket fan en speler in hart en nieren, zoals het een echte Indiër betaamt. Met zijn betrouwbaarheid en talenkennis is hij onze man ter plaatse.

Gandharba Maharana

Vrijwilliger India
Hij is een timmerman van huis uit en zorgt daarnaast voor zijn gezin (vrouw en twee zonen). Hij bekommert zich om zijn ouders en familieleden die ziek zijn. Hij is in zijn omgeving een graag gezien persoon, omdat hij altijd bereid is zijn medemens te helpen. Niets is hem te veel gevraagd, een vrijwilliger in hart en nieren!

Nathalie Chote

Vrijwilliger Nederland
Ze is bezig met haar master Rechtsgeleerdheid en wil daarnaast haar medemens helpen waar ze kan. Nadat haar familie in Odisha geweest is, wil ze Q4L heel graag ondersteunen. Haar passies zijn haar familie, Indiaas eten en reizen. Voor Nathalie zijn geluk, succes en positiviteit het mooiste als ze het kan delen!

Emma Dröge

Ambassadeur
Een bezig bij, dat is Emma zeker. Ze werkt bij de Gemeente Rotterdam, heeft een eigen praktijk, staat op beurzen en wil zich daarnaast graag als ambassadeur inzetten voor Q4L. Het is haar passie om mensen te helpen, ze brengt graag tijd door met haar familie en voelt daar haar reis door Odisha een extra sterke verbinding met onze doelgroep.

Johan Eckhardt

Vrijwilliger Nederland
Een nuchtere Nederlander, die graag met beide poten in de klei staat. Een echte aanpakker. Hij is 65 en nog altijd topfit. Hij gaat graag wielrennen en tennissen en is trotse opa. Hij wil Q4L met zijn bouwkundige achtergrond ondersteunen en daarnaast zijn netwerk voor de stichting inzetten.