Projecten bezocht door onze donateurs in Odisha

Onze projecten worden nogmaals bezocht door onze donateurs. Dit keer stond het bezoek in het teken van nieuwe families financieel adopteren. We zijn samen met onze donateur naar verschillende dorpen geweest om te kijken welke families het hardst hulp nodig hebben. In totaal zullen er 6 gezinnen financieel geadopteerd worden. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Onze donateurs hebben daarnaast vele dorpen bezocht waar ze kleding, schoeisel, snoep, fruit, pennen, speelgoed etc. hebben uitgedeeld. Ook hebben ze samen met Q4L foundation voedselpakketten uitgedeeld aan de reeds geadopteerde families. Onze school waar bijles wordt gegeven is ook bezocht. De kinderen zijn verwend met fruit en cadeaus. Dorpen waar deze donateurs reeds een pomp/put hebben laten plaatsen zijn ook bezocht om te kijken of de pompen nog in bedrijvigheid zijn.

Tot slot hebben deze donateurs een nieuwe put laten graven in een van de dorpen waarbij ze zelf het proces hebben kunnen zien. Dank jullie wel donateurs dat jullie voor de tweede keer naar Odisha zijn gekomen om de voortuitgang van onze werkzaamheden zelf te aanschouwen.