Orkaan Fani raast over deelstaat Odisha

De orkaan Fani raast over de deelstaat Orissa met zware windstoten en een hevige regenval. Lager gelegen gebieden zijn volledig onder water gelopen, huizen zijn verwoest en bomen uit de grond gerukt. Fani wordt gezien als een van de zwaarste van de afgelopen twintig jaar. Het meeste gevaar komt van de overvloedige regenval en de stormbloed waarmee de cycloon gepaard gaat.
De afgelopen dagen heeft de overheid meer dan een miljoen mensen geëvacueerd.

De hulpverlening verloopt erg moeizaam, wegen zijn niet berijdbaar, overstromingen maken hele woongebieden ontoegankelijk en reddingswerkers hebben alle moeite van de wereld om de getroffen bevolking van voedselplunderingen te weerhouden.

De supercycloon die in Orissa huishield, heeft heel wat mensen dakloos gemaakt. Hier zijn met name de allerarmsten het zwaarst getroffen. De huizen gemaakt van rieten daken en klei hebben het niet gered. De mensen in de dorpen van Orissa, de dorpen waar Quality for Life Foundation hard voor knokt om de mensen een waardig bestaan te geven dreigt nu ten onder te gaan.
Hoe kunnen wij de arme medemensen helpen? Wat kunnen wij doen? We kunnen ons zoveel meer vragen stellen, alleen met vragen stellen kunnen wij ze niet helpen.
De mensen daar hebben uw hulp nodig in de vorm van een donatie. Hiermee kunnen we ze een helpende hand bieden. Ze hebben echt heel veel hulp nodig willen ze een deel van hun leven terug krijgen. De huizen waar ze in leven zullen er niet meer zijn; dus weer met man en macht opbouwen. Met de donaties kunnen we voedselpakketten, dekens en kleding kopen.

Laten we er zijn voor onze medemens en steun ons, samen staan we sterk!

Graag hopen wij uw donaties te mogen ontvangen op rekeningnummer NL93TRIO2024801390
ten name van stichting Quality For Life Foundation onder vermelding van ” Fani” . Namens Quality For Life Foundation wil ik u danken voor de tijd die u genomen heeft om ons bericht te lezen.