Hoeveel kan een moeder verdragen?

Vorige week is Prabath opgenomen in het ziekenhuis en geopereerd aan zijn been die door een cirkelzaag gedeeltelijk was afgezaagd. Hij ligt nog in het ziekenhuis om te herstellen.
Vandaag is Quality For Life Foundation – Q4L Foundation naar het huis van Prabath geweest. Zijn broertje, Lakhmidhara was namelijk ‘s-nachts buiten in het donker gaan plassen en kreeg een epileptische aanval en viel in een sloot. Ze wonen in een hut en hebben geen toilet binnen en ook niet buiten. Zijn moeder, die na enige tijd door had dat hij nog niet terug was, ging met een zaklamp kijken waar hij was. Ze vond heb bewusteloos in de sloot. Aangezien moeder een grote wond aan haar enkel heeft en daardoor slecht ter been is, was het voor haar erg zwaar om haar zoon uit de sloot te trekken. Ze heeft hem aan zijn arm naar boven getrokken en bijna een uur met hem in het donker gezeten totdat hij bijkwam. 
Als moeder niet wakker was geworden zou dit fataal afgelopen kunnen zijn aangezien Lakhmidhara met zijn gezicht in het water was terecht gekomen en wat sloot water had binnen gekregen. Nog geen 3 maanden geleden verloor ze haar echtgenoot.
Hoe overleef je dit als vrouw/moeder!