De verwoesting die de orkaan Fani heeft aangericht

Cycloon Fani heeft grote delen van de staat Odisha geheel verwoest.
Na 9 dagen totale stilte, nadat de cycloon Fani aan land ging bij Puri met 200 km per uur, hebben we eindelijk contact met onze mensen in Odisha. De dorpen waar Quality For Life Foundation – Q4L Foundation tot nu toe hulp bood zijn totaal verwoest. De hutjes van de mensen zijn weg, er is geen eten en drinken en men leeft op een wat hoger gelegen stukje grond. Moeders leggen hun babies op de grond onder omgevallen bomen om beschutting te zoeken. Doordat alle bomen omgevallen zijn kunnen de mensen zich ook niet beschermen tegen de velle zon en hoge temperaturen die er nu in Odisha is.
Quality For Life Foundation – Q4L Foundation heeft tjoera (geplet rijst), water, rietsuiker, beschuit aan de arme dorpelingen uitgedeeld. Zij zijn volledig afgesloten van de buitenwereld waardoor hulp nog lang niet geboden kan worden door de overheid. Echter zijn wij op de motor en verder lopend naar wat dorpen gegaan om alvast de mensen wat eten te verschaffen.
Wij vragen u deze mensen te helpen door te doneren op onze rekening nummer onder vermelding van cycloon Fani. NL93TRIO2024801390 t.n.v. Stichting Quality For Life Foundation.
Dank u wel